De kerstmarkten in het Zwarte Woud (in het Duits Weihnachtsmarkt) combineren de heerlijk warme sfeer van een kerstmarkt met de prachtige omgeving die het Zwarte Woud rijk is.

Denkt u eens aan de mogelijkheid om te gaan kerstshoppen, terwijl u een vergezicht heeft zoals u dat alleen in de mooiste gebieden van Europa zal treffen.

Het is de unieke combinatie van deze factoren die het Zwarte Woud tot een zeer aantrekkelijk gebied maakt voor iedereen die houdt van de kerstmarkten. U kunt er genieten van het ijs om op te schaatsen, de talloze kraampjes en natuurlijk de heerlijk warme sfeer die er hangt, onder het genot van een glas Gl├╝hwein.

De kerstmarkten in het Zwarte Woud die de meeste bezoekers weten te trekken zijn hoe dan ook die van Freiburg en Offenburg. Dit zijn de plaatsen die het best bekend staan in de omgeving, waardoor het een uitstekend idee is om daar heen te trekken. Het landschap is er prachtig en vanwege het grote aantal toeristen zijn ook de kerstmarkten er steeds groter gegroeid.

Kerstmarkt in Freiburg

De kerstmarkt in Freiburg staat opgesteld in het centrum van de stad aan het Rathausplatz tussen 26 november – 23 december 2012

maandag t/m vrijdag 10:00 – 20:30 uur
zaterdag en zondag 11:30 – 19:30 uur

Overzicht van hotels in Freiburg.

kerstmarkt freiburg