De Feldberg is de hoogste berg van het Zwarte Woud, die ligt in Baden-Württemberg. De berg is 1493 meter hoog en in de buurt valt er van alles te ontdekken.

In de winter heeft u er de mogelijkheid om van de wintersport te genieten, terwijl u er in de zomer kunt gaan wandelen en kamperen. Daarnaast is het een uitstekend idee om een bezoek te brengen aan een van de berghutten die er te vinden zijn. Voorbeelden van berghutten in de omgeving van de Feldberg in het Zwarte Woud zijn Baldenweger Hütte, Rinkenhütte en Zastler Hütte.

Skiën en wandelen in de omgeving van de Feldberg

In de omgeving van de Feldberg is het in de winterperiode uitstekend mogelijk om te skiën of te snowboarden. U heeft er de beschikking over 50 kilometer aan pistes, waar u met 28 verschillende skiliften kunt komen.

Er is wat dat betreft keuze genoeg, zodat u meerdere gebieden kunt gaan ontdekken. In de zomer kunt u er heerlijk wandelen, zodat er in het Zwarte Woud altijd voldoende te beleven is. De omgeving van de Feldberg is bovendien prachtig groen, al kleurt dit in de winter natuurlijk volledig wit, waardoor het berglandschap zeer winters aandoet.

overnachtingsmogelijkheden

Zowel in de zomer als in de winter voor een shortski-vakantie kan je terecht in de vele plaatselijke pensions en hotels rondom de Feldberg.

feldberg

Foto credits